USB-lader rett i veggen!

Ferdig montert USB-lader – kun kr 2500,-

Våre elektrikere står klare til å montere USB-lader fra ELKO hos deg. Forutsetter montering på eller ved eksisterende el-punkt innenfor 20 km kjøring.

Tryggere lading med USB

Med USB-lader montert på veggen får du egne punkter til enheter som smarttelefon, nettbrett, hodetelefoner og så videre. Denne har en innebygd sikring som sørger for at den kobler ut ved overbelastning. USB-laderen fjerner dessuten behovet for skjøteledninger og grenuttak, og du får et tryggere hjem.

Alltid ledig når du trenger den

Høres dette kjent ut? Alle stikkontaktene er opptatt, så du er nødt til enten å avbryte en annens lading eller stille deg i kø. Alternativt kan du gå på leting etter en ledig stikkontakt et annet sted i boligen. Med en USB-kontakt montert er slike tilfeller en saga blott.

Oppgrader boligen din med en praktisk USB-lader!